Blog

Proviron – wat is het? Proviron in bodybuilding op de cursus

Als u besluit om over te schakelen naar de donkere kant van bodybuilding, moet u op de hoogte zijn van alle nuances van hormonale geneesmiddelen. Je moet begrijpen wat en hoe het werkt en hoe je het correct kunt toepassen op de cursus en na de cursus. In dit artikel praten we over een medicijn als Proviron. U zult ontdekken wat het is en volledige instructies voor gebruik.

Proviron (Mesterolone) is een van de hormonale geneesmiddelen die het libido aanzienlijk kan verhogen en een matige androgene activiteit heeft. Meestal wordt het bij bodybuilding gebruikt in een kuur met steroïden.
Proviron blokkeert de aromatisering van steroïden in vrouwelijke hormonen. Hoewel veel beoordelingen spreken over het zwakke effect in dit opzicht. Het kan ook het geslachtshormoonbindend globuline (SHBG) onderdrukken , wat op zijn beurt leidt tot een toename van de concentratie van vrij testosteron in het bloed (verbetert de effectiviteit van de cursus) .

Als de effectiviteit van uw cursus daalt (ergens rond de 4-5 weken), probeer dan Proviron aan te sluiten. Als alternatief daalt de efficiëntie als gevolg van het schadelijke werk van SHBG. Zo ja, dan kan dit medicijn de effectiviteit van uw cursus vergroten. Voor een tastbaar effect is het voldoende om 7 dagen 100 mg in te nemen.

Mesterolone steroïde profiel:

 • anabole activiteit: 40%
 • androgene activiteit: 100 – 150%
 • aromatisering: geen
 • hypothalamus-asonderdrukking – hypofyse – testikels: afwezig
 • leververgiftiging: vrijwel afwezig bij standaarddoses
 • wijze van toediening: oraal (in tabletten)
 • levensverwachting in het lichaam: 12 uur
 • detectietijd: ongeveer 60 dagen

Eigenschappen:

 1. hoopt geen vocht op in het lichaam
 2. vrijwel geen negatieve effecten op de huid (geen acne en andere bijwerkingen)
 3. verhoogt de bloeddruk niet
 4. vertoont geen progestageenactiviteit
 5. zet dehydrotestosteron (DHT) niet om

Positieve effecten van het nemen van Proviron:

 • verhoogt de spierstijfheid (een geweldige optie voor een fotoshoot of wedstrijd)
 • verhoogt de vrije testosteronconcentratie
 • verhoogt het libido (verhoogt het aantal zaadcellen)
 • blokkeert de conversie naar vrouwelijke hormonen

Bijwerkingen:

 • mogelijke mannelijke kaalheid
 • bij zeer hoge doseringen is de lever belast en bestaat het risico op het krijgen van een levertumor (dit komt ook zelden voor bij het nemen van zeer grote doseringen)

Gebruiksaanwijzing Proviron

Alles is hier heel eenvoudig. De standaard dagelijkse dosis voor mannen is van 50 mg tot 100 mg. Gebruik na de maaltijd. Verdeel de dosis in 2 doses (’s morgens en’ s avonds) . Het wordt niet aanbevolen om een ​​dosis van 150 mg / dag te overschrijden. Hoe hoger de dosis, hoe groter het risico op bijwerkingen. Hoe groter de dosis, hoe sterker het libido toeneemt, wat uiteindelijk op elk moment tot een erectie kan leiden. Ik ben lang en pijnlijke erecties (als dit gebeurt – te verminderen dosis) .

Ik raad aan om toe te passen op een kuur met Sustanon, testosteron ( propionaat , enanthate , cypionate )en dekken. Bij ontvangst van het kaartspel is dit relevant. Verbind dit medicijn halverwege de cursus en tot het einde. Als je cursus bijvoorbeeld 8 weken duurt, verbind Proviron dan voor de 4e week en tot en met de 8e. Ik raad af om Mesterolone langer dan 3 maanden te gebruiken. Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe de cursus is opgebouwd.

Proviron op koers: Sustanon + Deca + Testosteronpropionaat + Methaan

Ik heb deze cursus als voorbeeld gekozen. Het is perfect voor het verkrijgen van spiermassa. Het kan ook worden gebruikt bij het drogen  (ook al is er hier een klankbord) . In plaats van gewricht kan testosteron enanthaat of cypionaat worden gebruikt. De cursus zal met toenemende doseringen zijn. Wanneer de verhoging begint, verbinden we Mesterolon.

Read more about Proviron is very helpful

Algemene cursusinformatie:

 • cursusduur – 12 weken
 • doseringen van Susta – 250 mg per week (eerste 3 weken) + 500 mg per week (van 4 tot 10 week)
 • Doseringsdosering – 200 mg per week (van de 4e tot de 10e week)
 • doseringen van methaan – 2 stuks per dag (eerste 3 weken)
 • doseringen van testosteronpropionaat – 500 mg (11e week) + 300 mg (12e week)
 • Dosering van Proviron – 50 mg per dag (van de 4e tot de 10e week)
 • PCT na de cursus – aanwezig (we zullen Clomid gebruiken om de natuurlijke hormonale achtergrond te herstellen)
 • injecties moeten ’s ochtends worden gedaan (billen en quadriceps zijn een geweldige plek voor een injectie)
 • rust na de cursus – 12 weken

Eerste week: 250 susta (maandagochtend) + 20 mg methaan (dagelijks: 10 uur ’s ochtends + 10 uur’ s avonds)

Tweede week: 250 susta (maandagochtend) + 20 mg methaan (dagelijks: 10 uur ’s ochtends + 10 uur’ s avonds)

Derde week: 250 susta (maandagochtend) + 20 mg methaan (dagelijks: 10 uur ’s ochtends + 10 uur’ s avonds)

Vierde week: 500 susta (op maandag 250 + op donderdag 250) + 200 decks (dinsdagochtend) + 50 mg Proviron (dagelijks: 25 ’s ochtends + 25′ s avonds)

Vijfde week: 500 susta (op maandag 250 + op donderdag 250) + 200 decks (op dinsdagochtend) + 50 mg Proviron (dagelijks: 25 ’s ochtends + 25′ s avonds)

Zesde week: 500 Susta (op maandag 250 + op donderdag 250) + 200 decks (dinsdagochtend) + 50 mg Proviron (dagelijks: 25 ’s ochtends + 25′ s avonds)

Zevende week: 500 Soest (maandag 250+ donderdag 250) + 200 deck (dinsdagochtend) + Proviron 50 mg (daily: 25 + 25 in de avond in de ochtend)

Achtste week: 500 susta (op maandag 250 + op donderdag 250) + 200 decks (op dinsdagochtend) + 50 mg Proviron (dagelijks: 25 ’s ochtends + 25′ s avonds)

Negende week: 500 susta (op maandag 250 + op donderdag 250) + 200 decks (dinsdagochtend) + 50 mg Proviron (dagelijks: 25 ’s ochtends + 25′ s avonds)

Tiende week: 500 Susta (op maandag 250 + op donderdag 250) + 200 decks (dinsdagochtend) + 50 mg Proviron (dagelijks: 25 ’s ochtends + 25′ s avonds)

Elfde week: 500 propika (elk 100 mg op ma, di, wo, vr, za)

Twaalfde week: 300 propika (op 100 mg op ma, wo, vr)

Dertiende week: 50 mg clomid (dagelijks)

Veertiende week: 50 mg clomid (elke 2e dag)

Vijftiende week: 50 mg clomid (elke 2e dag)

Zestiende week:  50 mg clomid  (elke 2e dag)

Doseringsgegevens zijn een voorbeeld van hoe het schema te gebruiken. Verhoog voorzichtig de doseringen. Als je goed vooruitgaat in kleine doses, heeft het geen zin om te verhogen. Blijf klein totdat er goede vooruitgang is.